Sinergies 2019

Som un equip carregat de l’energia de les persones que ens acompanyen.

Tanquem el 2019 amb gratitud a l’equip d’Explica dansa que sempre aporten coneixements i suport : Marta Domènech, Bàrbara Raubert, Sara Peralta, Helena Tornero, Irene Ferrer, Pilar Torralba, Lara Martínez, Tristán Pérez Martin, Josep Mª Vilaplana, Joana Miguel i Jesús Robisco. Amb ells/es compartim la Menció especial als XXI Premis de la Critica de les Arts Escèniques
2018.

Són molt apreciades les col·laboracions artístiques puntuals: Roger Bernat, Francesc Bravo, Jordi Cardoner, Montse Colomé, Mireia de Querol, Jordi Ribot, Molly Sanders i Laia Vallés.

A l’ HORA ABANS del Mercat de les Flors hem convidat a “explicadors” a oferir claus de lectura sobre els espectacles programat: Guillermina Coll, Roberto Fratini, Jean Marc Adolphe, Jordi Ribot, Tena Busquets, Mallol Codony, Laura Tajada, Bruno Duval, Ester Vendrell, Clàudia Brufau, Maria Muñoz i Anna Rubirola.

Hem passat pels  espais/teatres/festivals que han programat activitats per a públics: Mercat de les FlorsDansa Metropolitana, Sismògraf, Figueres es Mou, Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Barcelona i la  Universitat de Bangor a través del Institut Ramon Llull.

Hem fet recerca preparant una nova performance pedagògica d’Explica dansa III – Tradició i Contemporaneïtat. Hem fet residències a: La Caldera Centre de Creació de Dansa, Festival Ésdansa, Dantzagunea i Fira Mediterrània de Manresa. Moltes gràcies per col·laborar: Esbart Manresà, Associació Trediball i Agrupació Cultural del Bages de Manresa, així com la disponibilitat de totes les persones que hem entrevistat.

Un dels projectes singulars d’aquest 2019 ha estat la Visita no Guiada amb Toni Jodar a l’exposició “Poètiques de l’Emoció” de CaixaForum a Barcelona, Saragossa i Sevilla. Un bon record per a cada equip que ho ha fet possible.

Hem estat convidats a celebrar els 10 anys de Danza a Escena amb una lectura artística del seu informe tècnic, a la Feria Internacional de Teatro de Huesca. També hem tingut el plaer de participar del lliurament dels Premis Enjoia’t – A-FAD.

Ens agrada treballar des de la Fabra i Coats, és ben nutritiu compartir amb les artistes residents. Amb elles hem participat de la tercera edició de Seismes 2019, la festa oberta dels Residents de la Fabra, que enguany s’ha presentat amb el leitmotiv Arixpèlags Imaginaris.

Gràcies també a les persones que estan darrera les institucions públiques que ens donen suport: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i INAEM.

A totes les persones que ens han programat i han fet possible la GIRA 2019! Gràcies.

Tags: , , , ,


Comments are closed.

Back to Top ↑