EQUIP

Toni Jodar (Codirecció - Creació - Interpretació)
Artista i mestre de dansa des de fa més de 30 anys. amplia els estudis amb diverses estades als EUA. Combina la preparació física d’actors, el treball de consciència postural, l’especialitat de dansa jazz i la realització de diferents tallers de moviment per a estudiants, professionals i artistes d’altres àmbits. Durant la seva carrera artística ha fet més de 1000 representacions arreu del món. Com a ballarí cal destacar la seva col•laboració amb Gelabert- Azzopardi (1989-2000, 2005-12). Una de les seves particularitats són les intervencions com a performer en espectacles dirigits per: Albert Vidal (1978-83), Carles Santos (1984-85, 1998-2000), Jerome Savary (1986-87) , Magda Puyo-Marta Carrasco (1997-98), Joan Baixas i Jordi Sabatés (1998). Realitza col•laboracions amb Dagoll Dagom, Comediants i La Fura dels Baus, entre altres. Es responsable del moviment de diversos espectacles de Carles Santos (1998-2012). Ha col.laborat amb el servei Educatiu de l’Auditori de Barcelona. Coreografia Metal•lícs per a Spanish Brass Luur Metalls i El poble de vent i de fusta. Actualment es dedica a la difusió de la dansa amb el projecte EXPLICA DANSA per la qual va rebre una Menció especial de les Arts Escèniques del Premi Ciutat de Barcelona 2002 i el Premi de l’ APDC 2006. Ho compagina com assistent a la coreografia de Gelabert-Azzopardi, Cia de Dansa.

Beatriu Daniel (Codirecció - Producció artística)
Llicenciada en filosofia i lletres – Historia de l’Art – UAB ha adquirit els coneixements de la gestió cultural i la producció a través de l’ acció i l’experiència, tot realitzant cursos de formació continua de Gestió Cultural, entre d’altres amb el Grupo Xabide, Vitória, així com en tècniques d’acompanyament com el coaching i la PNL . Forma part de la generació que en la dècada dels 70-80 van desenvolupar la dansa contemporània de Catalunya com a codirectora de la revista DANSA- 79, amb la qual es documenta l’activitat de l’època. Ha treballat, entre altres amb: Gelabert-Azzopardi, Cia de Dansa (en 1985 inicia la Cia. conjuntament amb Cesc Gelabert i Lydia Azzopardi). Inicia el projecte IT Dansa (Jove Cia. de dansa de l’Institut del Teatre de BCN amb Catherine Allard) i coordina el projecte TotDansa per a l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, així com el projecte Ballarins a Palo Alto emés per TV3/ Canal 33. Directora de la gestió de la Caldera ( 2005-11) centre de creació de dansa i arts escèniques,. També, és membre de la Junta directiva de l’Associació de professionals de la Dansa de Catalunya/APDC (2005- 10) Actualment Codirigeix ( 2002-…) amb Toni Jodar el projecte pedagògic Explica dansa…. Col.labora amb diversos projectes i forma part de l’equip que elabora el Pla Nacional de Valors de Catalunya per a la Generalitat de Catalunya. Com a productora ha col.laborat amb La Fura dels Baus; Cerimònies Olímpiques i Paralímpiques de Barcelona’92, / Ovideo-Bassat-Sport ; Festival Internacional de Titelles’96-98 /Institut del Teatre de Barcelona. En l’àmbit de les Arts Plàstiques amb l’ artista plàstic Frederic Amat i en Cinema i TV amb Ovideo.

Col·laboradors
– Helena Tornero –   Guió i Dramatúrgia
– Bàrbara Raubert – Recerca i documentació
– Ana Teixidó –  Suport coreogràfic / Una Conferència Ballada
– Anna Vallés – Estilista
– Gerard Ramon – Gestió/Web i Comunicació
– Marta Domènech – Suport gestió i producció
– Sara Peralta – Difusió
– Àlex Serrano i Jordi Soler – Imatge audiovisual / Una Conferència Ballada
– Pol Angusto – Enregistrament i edició de vídeo / difusió
–  Toni Roura, Pau Ros,  Alfred Mouve, Anna Padrós, Anna Mas, Tristán Pérez Martín i Jesús Robisco – Fotografies

També han col·laborat amb nosaltres:
Lidia Alamillo, Marc Artigau, Beberly Diaz,  Cultural Dogs , Mariona Galter,Toni González, Núria Gregori, Xènia Guirau, Anna Ibarz, Victoria Macarte, Victor Molina, Montse Otzet, Xavi Rovira, Marta Serrahima.

Explicadors de Dansa
Agustí Fernández
Alexis Eupierre
Andrés Hispano
Àngels Margarit
Artur Villalba
Avelina Argüelles
Bàrbara Raubert
Carles Mallol
Carles Salas
Catherine Allard
Clàudia Solano
Dietrich Grosse
Eduard TeixidorTeixidor
Esteban Anzueta
Esther Aumatell
Esther Vendrell
Gemma Civera
Guillermina Coll
Jordi Cortés
Jordi Jané
Jordi Oriol
Jordi Ribot
Juan Carlos García
Juan Carlos Lérida
Judit Bombardó
Keith Morino
Marcos Morau
Marine Budin
Mónica Muntaner
Montse Colomé
Nico Baixas
Nora Sitges-Sardà
Núria Font
Pere Pladevall
Pilar López
Pol Fruitós
Quin Noguero
Ramon Baeza
Roberto Fratini
Roberto Olivan
Rodolofo Castellanos
Sonia Sànchez
Thomas Noone
Txiki Bearraondo

 

 

VIDEO BOOK – TONI JODAR
Comments are closed.

Back to Top ↑