EQUIP

Toni Jodar (Codirecció - Creació - Interpretació)
Artista i mestre de dansa des de fa més de 30 anys. Amplia els estudis amb diverses estades als EUA. Combina la preparació física d’actors, el treball de consciència postural, l’especialitat de dansa jazz i la realització de diferents tallers de moviment per a estudiants, professionals i artistes d’altres àmbits. Durant la seva carrera artística ha fet més de 1000 representacions arreu. Com a ballarí cal destacar la seva col·laboració amb Gelabert- Azzopardi (1989-2000, 2005-19). Una de les seves particularitats són les intervencions com a performer en espectacles dirigits per: Albert Vidal (1978-83), Carles Santos (1984-85, 1998-2000), Jerome Savary (1986-87) , Magda Puyo-Marta Carrasco (1997-98), Joan Baixas i Jordi Sabatés (1998). Realitza col·laboracions amb Dagoll Dagom, Comediants i La Fura dels Baus, entre altres. Es responsable del moviment de diversos espectacles de Carles Santos (1998-2012). Ha col.laborat amb el servei Educatiu de l’Auditori de Barcelona. Coreografia Metal·lícs per a Spanish Brass Luur Metalls i El poble de vent i de fusta. Actualment es dedica a la difusió de la dansa amb el projecte EXPLICA DANSA per la qual va rebre una Menció especial de les Arts Escèniques del Premi Ciutat de Barcelona 2002 i el Premi de l’ APDC 2006.

Beatriu Daniel (Codirecció - Producció artística)
Llicenciada en filosofia i lletres – Història de l’Art – UAB ha adquirit els coneixements de la gestió cultural i la producció a través de l’acció i l’experiència, tot realitzant cursos de formació continua de Gestió Cultural, entre d’altres amb el Grupo Xabide, Vitória. S’està formant com facilitadora per conèixer i practicar les eines que permeten gestionar i organitzar persones i grups. Forma part de la generació que en la dècada dels 70-80 van desenvolupar la dansa contemporània de Catalunya com a codirectora de la revista DANSA- 79, amb la qual es documenta l’activitat de l’època. Ha treballat, entre altres amb: Gelabert-Azzopardi, Cia de Dansa (el 1985 inicia la Cia. conjuntament amb Cesc Gelabert i Lydia Azzopardi). Inicia el projecte IT Dansa Jove Companyia de dansa de l’Institut del Teatre de BCN amb Catherine Allard i coordina el projecte TotDansa per a l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, així com el projecte Ballarins a Palo Alto emès per TV3/ Canal 33. Directora de la gestió de la Caldera ( 2005-11) centre de creació de dansa i arts escèniques. També, és membre de la Junta directiva de l’Associació de professionals de la Dansa de Catalunya/APDC (2005- 10) Des del  2002 és codirectora amb Toni Jodar del projecte Explica dansa. Alhora col·labora amb altres iniciatives :  Pla Nacional de Valors de Catalunya/ Departament de Benestar Social de la  Generalitat de Catalunya (2012-16). Com a productora ha col·laborat amb La Fura dels Baus; Cerimònies Olímpiques i Paralímpiques de Barcelona’92, / Ovideo-Bassat-Sport ; Festival Internacional de Titelles’96-98/Institut del Teatre de Barcelona. En l’àmbit de les Arts Plàstiques amb l’artista plàstic Frederic Amat i en Cinema i TV amb la productora Ovídeo.

Col·laboradors
 

Col.laboradors del projecte : Francesc Bravo, Clàudia Brufau , Jordi Cardoner,  Montse Colomé, , Victoria Macarte, Bàrbara Raubert, Jordi Ribot, Helena Tornero

Disseny / Imatge: Lidia Alamillo, Pol Angusto, Cultural Dogs, Anna Mas, Lara Martínez, Alfred Mouve, Anna Padrós, Tristán Pérez Martín, Jesús Robisco, Pau Ros, Toni Roura, Xavi Rovira, Àlex Serrano, Jordi Soler

Il·luminació: Irene Ferrer, Fran Ortega, Llorenç Parra

Gestió i Producció: Marta Domènech (LaTaula.coop), Muntsa Roca i Rita Stilava (Anastàtica Cultural)

Comunicació: Sara Peralta i Andrea Moliner (CAT _Tradicionarius), Maria López (LaTaula.coop)

Altres col·laboradors/es: Marc Artigau, Roger Bernat, Toni González, Xènia Guirau, Núria Gregori, IIia Mayer , Paulina Muxart., Víctor Molina , Mireia Mora, Marta Serrahima, Ana Teixidó, Pilar Torralba.Laia Vallés,  Anna Vallés. Mariona Galter, Montse Otzet, Gerard Ramon.

En pràctiques: Beberly Diaz, Ció Gené, Anna Ibarz 

VIDEO BOOK – TONI JODAR
Comments are closed.

Back to Top ↑