Millor Públic 2017 – Sismògraf

Mirar-se endins i compartir aprenentatges, trobar moments de pausa en el camí per connectar amb un mateix i amb aquells que ens envolten.

Aquesta és la filosofía de Millor Públic que durant els tres dies del festival Sismògraf crea un espai perquè espectadors, responsables de l’organització i artistes comparteixin aprenentatges i reflexions. Es crea una comunitat d’interès en la que els seus membres, acompanyats per l’equip d’Explica Dansa, debaten i cooperen al voltant d’una determinada programació de dansa. El resulat és la generació d’un conjunt d’externalitats per a cada una de les parts:

-> MILLOR PÚBLIC: 15 espectadors vinguts d’arreu, plens de preguntes i neguits que amplien el seu coneixement sobre la dansa contemporània i viuen el festival per dins, d’una manera pròxima.

La Francesca, la Montse, la Jes, Ana A. , Sílvia F., l’ Anna B., Sílvia M., la Pilar, l’ Elena, la Marta B., la Marta L., en Jordi C. , la Lluky, la Bea, la Núria, en Miquel, la Inma i en Jordi H.

-> MILLOR DANSA: 5 companyies que troben un moment per parlar cara a cara amb el seu públic, i conèixer de primera mà els interessos, impressions, impacte de la seva obra.

Colectivo Lamajara ( Daniel Rosado, Paloma Hurtado i Reinaldo Ribeiro); Jon Maya de Kukai; Col.lectiu Bib Bouncers (Cecilia Colacrai , Ana Rubirola i Mireia de Querol ) ; Lluch Fruitós i Clara Pons de Brodas; Claudia Solwat en representació de Pere Faura, i en Quim Bigas.

-> MILLOR FESTIVAL: L’organització del festival interpel·la i coneix de primera mà la mirada del públic i l’impacte de la programació, les intensitats i estats de l’espectador entre un espectacle i un altre.

-> EXPLIQUEM MILLOR LA DANSA: l’equip d’Explica Dansa reflexiona i incorpora nous conceptes a la seva Conferència Ballada, tendències d’ara

En Toni Jodar, la Bàrbara Raubert, i la Beatriu Daniel.

Per més detalls dels participants i les conclusions  una memòria completa amb els comentaris dels participants.


Comments are closed.

Back to Top ↑