Explicadors . “Mitja Hora Abans de l’Espectacle”

 

Tenim una certesa: escoltar professionals, principalment ballarins i coreògrafs, ha multiplicat visions en els espectadors i amants de la dansa.  Utilitzem la paraula per expressar el gest, som Explicadors de Dansa. A través de Mitja Hora Abans de l’Espectacle, un programa del Mercat de les Flors, en el que hi col·laborem  des del 2009,  permet als professionals la comunicació amb el públic des d’una perspectiva diferent de quan un està a l’escena. Diferent, sobretot, perquè preparar la Mitja Hora Abans requereix pensar en el públic.

Mitja Hora Abans té com objectiu donar una informació específica sobre l’espectacle, el coreògraf, els intèrprets que el públic veurà a continuació. Té una durada de 30’ i està destinada a un públic transversal.

Al llarg de totes les edicions s’han convidat més de quaranta professionals de perfils i singularitats diverses. És un moment intens de coneixement, anècdotes, i conceptes que ajuden a mirar i llegir millor la dansa i el moviment.

El públic decideix venir una estona abans. Vàrem començar amb una audiència de 20 persones, actualment omplim la sala Pina Bausch del Mercat de les Flors. Sempre és en dissabte. Hi ha dissabtes, que es queda gent fora.

Vídeos 3 raons per veure

Agraïm a la Judit Bombardó i a tot l’ equip del Mercat de les Flors  la seva implicació i confiança.

Aquests són els Explicadors de Dansa amb qui compartim aquest programa:

wordle


Comments are closed.

Back to Top ↑