Explica Dansa torna al Sadler’s Wells de Londres

Deu anys després Explica dansa ha tornat al Sadler’s Wells de Londres amb el Pre-show talk Toni Jodar – Current trends in the language of contemporary dance

Amb aquesta conferència-performance aborda la història recent i les tendències actuals de la dansa i el moviment. Destaca els moviments que han sacsejat els nostres cossos i esdeveniments que han canviat el nostre món. Un canvi de paradigma en què múltiples tendències contribueixen a aquesta fusió i experimentació amb noves formes, així com a la reinterpretació de les tradicions.

Toni Jodar utilitza les paraules i el seu cos per presentar la companyia de dansa La Veronal i el seu codi de moviment. Pasionaria és un espectacle que fusiona llenguatges, inclòs el propi plató i referencies al cinema i la literatura, per plantear preguntes, no sense humor, sobre el futur d’una humanitat desproveïda de tota passió o sentiment i cada cop més dependent de la tecnologia, l’automatització i la manipulació.

Activitat que forma part de l’Spotlight on Catalan Cutlure in the UK que organitza l’Institut Ramon Llull per apropar la cultura catalana al públic general.


Comments are closed.

Back to Top ↑