#públic #jove #dansa

 

 

Explica Dansa com a projecte de formació i creació de públics té un alt interès en centrar-se en diferents col·lectius, entre aquests els joves i els adolescents. El projecte Dansa a l’Aula i els tallers es dirigeixen cap a aquest tipus de públic, però a més recentment Explica Dansa s’ha involucrat en dos projectes pel desenvolupament de públic jove per la dansa. Es tracta de l’Aventura de l’artista (projecte de la Diputació de Barcelona) i Meteodansa (projecte del Kursaal de Manresa).

L’AVENTURA DE L’ARTISTA

Projecte de Diputació de Barcelona que consisteix en acostar als alumnes de ESO i Batxillerat a la realitat dels creadors i intèrprets catalans. Toni Jodar ballarí, coreògraf, i director artístic d’Explica Dansa ha vistat diversos instituts catalans on els ha explicat a través del moviment el significat de la dansa i del què representa ser ballarí.

Instituts:

  • INS. Guillem de Berguedà – Berga
  • INS. Pla de les Moreres – Vilanova del Camí
  • INS. Joan Mercader – Igualada
METEODANSA

És el resultat del projecte Fem Dansa!, organitzat per primera vegada i creat des del Servei Educatiu del Kursaal. Aquest espectacle de dansa contemporània ens apropa, d’una manera didàctica, als fenòmens meteorològics més importants. Alfred Rodríguez Picó, metereòleg ha fet el guió, i Montse Colomé la direcció coreogràfica. Toni Jodar d’Explica Dansa ha participat al projecte com a ballarí. Es va comptar amb 206 alumnes de secundària de centres del Bages sobre l’escenari; una gran experiència. 

aventura5  aventura 2

Institut Guillem Berguedà, Berga

 


Back to Top ↑