Millor públic – Sismògraf 2016

Explica Dansa torna a conduir  Millor Públic del Sismògraf 2016, un projecte de creació i formació de públics dirigit per Toni Jodar, Beatriu Daniel i la periodista Bàrbara Raubert.

En aquesta  2a. edició hem acompanyat a 17 espectadors en la seva experiència dins del festival i els hi hem facilitat una sèrie d’eines i claus de lectura que els hi ha conferit una major permeabilitat amb els espectacles i una major agudesa i capacitat d’interpretació de les propostes del festival.

El darrer dia del Sismògraf, es va convidar a aquests espectadors a reflexionar i escriure sobre les tendències actuals de la dansa i el moviment, a través de la creació d’un mapa col·lectiu conduït per Quim Bigas.

Algunes opinions dels participants de Millor Públic – Sismògraf 2016

“Feia molt que un espectacle no em feia emocionar tant com alguns dels del Sismògraf. M’han connectat amb les diferents emocions i situacions de vulnerabilitat de l’espècie humana que, a vegades, amb paraules és impossible transmetre. Ha nascut una nova apassionada de la dansa i el moviment. Moltes gràcies per tot. Ens trobem dansant!” Paula Fonollà
“Pertànyer al Millor Públic m’ha inspirat poder col·laborar en la difusió del Festival en els diferents àmbits ciutadans. Fent d’altaveu i potenciant el boca-orella” Joan Pelaez
“Tornaria a veure la majoria d’espectacles, per no dir tots. Trobo que la dansa és un art efímer i crec que pots veure moltes vegades un mateix espectacle i cada vegada és diferent. M’ha animat a fer alguna cosa de dansa a l’institut on treballo de professora… penso que els adolescents han de fer ni que sigui un tastet de contemporània” Silvia Perpinyà.
“El vostre acompanyament ha estat molt bo. Ens heu acompanyat i entès com el púbic profà (alguns menys que d’altres) però motivat que hem triat ser.” Maria Montseny .

 


Comments are closed.

Back to Top ↑