Madrid (mini) gira

Gràcies a  Paso a 2, el projecte Explica Dansa s’ha presentat per primera vegada a Madrid al Certamen Coreográfico de Madrid. Aquest és un Certamen poc convencional ja que s’adapta i actualitza en funció de les necessitats dels seus participants. Més enllà del format clàssic amb una programació definida, es tracta d’una plataforma que facilita el coneixement, la formació i la diversitat d’oportunitats nacionals i internacionals als artistes. S’ofereixen una varietat d’opcions i recursos per tal que cadascú pugui millorar la seva carrera professional: cursos, tutories, residències actives, estades en el context d’un festival, programacions i experiències amb altres coreògrafs, etc.

Definitivament el Certamen Coreográfico de Madrid aplica una  estratègia win-win en la que totes les parts en treuen profit. També durant tot l’any, Paso a 2 promou i impulsa a Madrid diferents activitats centrades en la dansa. La seva responsable, Laura Kumin, aplica una màxima molt valuosa: treballar allò local per una projecció internacional.

Explica Dansa s’ha presentat al Certamen amb la “performance-pedagògicaToni Jodar Explica la Dansa Moderna i Contemporània” en diversos escenaris i públics diferents: al  Conservatorio Superior de Danza María de Ávila; a l’ Aula de Danza Universidad Carlos III de Madrid; a l’ IES Lope de Vega (en el marc del projecte pedagògic per secundària “Esto no es un selfie”) ; a la sessió introductòria de l’espectacle Vuelos de Aracaladanza al Teatro Abadía; i per acabar es va presentar  a  la sala de conferències Conde Duque, just abans de començar el Certamen. Toni Jodar també va participar com a membre del jurat d’aquesta edició.

Gràcies a tot@s per obrir-nos les portes de Madrid a públics tan variats i diversos. Ha estat un plaer.

 

 

TESTIMONIOS ALUMNOS IES LOPE DE VEGA


Comments are closed.

Back to Top ↑