L’art d’acompanyar

L’art d’acompanyar

Un altre any hem empès la dansa cap a la gent. Aquesta és la nostra visió, acompanyar el públic a gaudir més i més d’aquest art que ens fa moure, i a donar encara més sentit en la seva decisió per veure dansa. Treballem amb cada client per detectar què necessita el seu públic, segons els espectacles programats  i la informació de què disposa.

El balanç del 2014, 8.780 espectadors. Si mirem enrere veiem que hem recollit intenses i enriquidores experiències: hem tornat a la Xina i al Sadler’s Wells de Londres, hem estat una temporada més al Mercat de les Flors i a les Biblioteques de Barcelona; ens hem estrenat a les Biblioteques de Mataró,  ens hem sentit ben acollits pel nombrós i entusiasta públic a les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Barcelona, Sabadell, Castellar del Vallés, i Osona; hem trepitjat teatres valents com l’Estruch de Sabadell, el Teatre de Granollers i el Teatre d’ Olot; hem iniciat col.laboracions amb Centre Cultural de la Caixa Terrassa i el Teatro la Abadia de Madrid; i hem imaginat el futur de la mà de l’ Animal a l’ Esquena a Celrà i el Centre National de la Danse de Paris on hem fet residències (aquesta última Carte Blanche – Modul Dance – Mercat de les Flors al CND).

Darrere cada lloc s’hi amaguen nous coneixements però, sobretot, persones i equips que ho han fet possible. Aquest és el nostre agraïment a tots vosaltres per acompanyar-nos en aquest art d’acompanyar: A tot l’equip del Mercat de les Flors, i a l’equip de la gira a Xina, a Liquid Maps, a Escena Internacional Barcelona,   a la gent de l’Animal, i sobretot als nostres col·laboradors més propers: Gerard Ramon, Montse Otzet, Victoria Macarte, Marc Artigau, Xavier Vigas, Marta Serrahima, Victor Molina, Bàrbara Raubert, i el Pau Ros. A les professionals de dansa Montse Colomé i Conxita Sesé.


Comments are closed.

Back to Top ↑