Estarem a l’Open Studio de Tanzmesse 2016

Explainig Dance Project a l’Open Studio de Tanzmesse 2016

El dos de setembre Explica Dansa formarà part de les presentacions de la fira de dansa de referència a Europa, Tanzmesse.

Trobareu tota la informació a aquí.

 


Internationale Tanzmesse nrw acull la major trobada de professionals dedicats exclusivament a la dansa contemporània. Es porta a terme cada dos anys, generalment a finals d’agost, a Düsseldorf, Alemanya.

Artistes de més de 50 països d’Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia tenen l’oportunitat de presentar el seu treball a un públic professional.

A través de trobades entre professionals i expositors valorem i fomentem la creació de xarxes i contactes per damunt de tot. Això significa que els participants Tanzmesse poden trobar moltes oportunitats de conèixer als seus companys i col·legues en un ambient on tothom està al mateix nivell: en el recinte firal, en les converses i els Open Studio.

Totes les formes de dansa contemporània, formats , personalitats i organitzacions són benvinguts a Tanzmesse . Es tracte d’un esdeveniment que reuneix més de 1.600 professionals.

El programa d’actuació és una oportunitat pels expositors per presentar el seu treball en viu, en forma d’actuacions  o en forma d’Open Studio , es compte amb 11 dels millors escenaris per a la dansa a Düsseldorf. El programa artístic és una selecció d’actuacions triades entre les propostes presentades pels artistes.


Comments are closed.

Back to Top ↑